Naiv. Super - Erlend Loe

Korta meningar och EXTREMT enkelt språk gör den här boken väl simpel. Jag tror inte det finns ett enda kommatecken i den här boken, inga beskrivningar heller för den delen. Typisk bok som man läser ut jättesnabbt för den är så lättläst och sen glömmer bort direkt.
Aja den funkade iallafall bra som parallelläsning till Parfymen. 
 

Sputnikälskling - Haruki Murakami

Orkar inte skriva något mer än att jag är så himla kär i Haruki Murakamis böcker och att det här inte är något undantag. Karäktärerna, språket, uppbyggnaden, handlingen, STÄMNINGEN. Allt är så galet bra. 
 
Slutet var skumt men jag gillar det!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(brukar aldrig gilla slut).

Vad jag pratar om när jag pratar om löpning - Haruki Murakami

Jag skulle nog aldrig i mitt liv öppna en bok om löpning om det inte vore Haruki Murakami som skrivit den. Han är en sådan författare som kan skriva om vad som helst och göra det intressant. I den här boken skriver han om sin löpning, författarskap och diverse andra saker som hör till. Otroligt fascinerande och inspirerande bok!


Hungerspelen - Suzanne Collins

Efter att ha hört folk prata om hur bra hela serien om Hungerspelen är i flera års tid hade jag blivit helt övertygad om att det här är en bok som jag skulle gilla. Nu när verkligen alla hypar både boken och filmen så kände jag att det var dags att läsa första delen. Men jag blev besviken. Den är bra, den är spännande(läste ut den på bara några dagar för att jag inte kunde sluta läsa) och den är välskriven. Men inte mer, den har en förutsägbar handlingen och språket är inte fantastiskt på något sätt. Sjukt överskattad. Dock så gillar jag att det inte är några som helst könsroller(!).

Enda anledningen till att jag eventuellt kommer läsa del 2 och 3 är för att jag vill veta vem Finnick är pga Joey Graceffa…

 

Ett tillägg, jag måste bara säga att översättningen på may the odds be ever in your favor till må oddsen alltid vara er gynnsamma är otrolig ful.

Inlening

Jag känner att jag kommer läsa mycket i sommar så jag tänkte att jag lika väl kan spotta ur mig några rader om vad jag tycker om det jag läst i en blogg. Mest för min egen skull och för att jag ska komma ihåg vad jag läst.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0